Fixed Price Projects          Flexibele IT oplossingen

Software op maat              Web Applications

01

De release datum van het nieuwe besturingssysteem van Microsoft, Windows 10, is bekend gemaakt. Vanaf 29 juli zullen gebruikers van Windows 7 of Windows 8.1 de mogelijkheid krijgen om gratis de overstap te maken naar Windows 10. Deze overstap zal een jaar lang gratis blijven.

Maar dat is niet alles. Wanneer gebruikers ervoor kiezen om Windows 10 te installeren zullen zij de gehele levenscyclus van het besturingssysteem toegang hebben tot updates en service packs zodat zij altijd over de nieuwste versie van het product beschikken.

Er wordt wereldwijd met smart uitgekeken naar Windows 10. De voornaamste reden is de terugkeer van de befaamde Startknop welke afwezig was in Windows 8. Microsoft heeft verder aangekondigd dat met Windows 10 het de laatste keer zal zijn dat het besturingssysteem op de schop gegooid zal worden.

Om zeker van te zijn dat u vanaf 29 Juli het besturingssysteem kunt binnenhalen op uw computer is het aan te raden om zich in te schrijven. Door uzelf te reserveren verzekerd u uzelf dat u zo snel mogelijk na de release datum de mogelijkheid krijgt om de nieuwe versie te kunnen downloaden.  

U kunt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Windows 10 door het volgen het Microsoft Nieuws Center en de Microsoft Blog.

Actions: E-mail | Permalink |