Fixed Price Projects          Flexibele IT oplossingen

Software op maat              Web Applications

11

Het zat er dik in dat we naast de verlichting en de koelkast ook de verwarming kunnen aansturen met onze smartphone en nu is het eindelijk zover. Honeywell heeft een nieuw systeem ontwikkeld welke compatibel is met iedere centrale verwarming en vanaf een afstand bieden kan worden.

Het nieuwe systeem van Honeywell, de Round Connected Thermostat, komt in twee varianten: een Aan/Uit variant en een Modulerende variant met een internetgateway. De laatste kunt u met uw Apple of Android smartphone, tablet of smartwatch volledig zelf instellen door de Total Connect Comfort app te gebruiken. De thermostaat heeft qua uiterlijk wat weg van de Nest Learning Thermostat, maar dan zonder het exorbitante prijskaartje. Deze thermostaat is namelijk al te koop vanaf 145 euro.

De Round Connected Thermostat beschikt over een IFTTT-kanaal welke het mogelijk maakt om verschillende regels in te stellen. Voor het opstellen van deze regels, kunt u de thermostaat in totaal aan 160 producten en diensten koppelen. U kunt dus de verwarming automatisch de temperatuur hoger of lager instellen aan de hand van de weersverwachtingen of de verwarming automatisch uitzetten als u zich buiten uw eigen postcode gebied bevindt.

Ook is het mogelijk om vanaf een afstand verschillende modi in te schakelen. Voorbeelden van mogelijke modi zijn "Besparing-Eco" en "Afwezig". U kunt natuurlijk ook zelf nieuwe modi aanmaken die u daarna eenvoudig met een enkele
Actions: E-mail | Permalink |