Fixed Price Projects          Flexibele IT oplossingen

Software op maat              Web Applications

27

Ook de Belgische IT sector zal present zijn op de CeBIT beurs in Hannover. Het grootschalige ICT evenement vindt plaats tussen 10 en 14 maart. Een delegatie van zo'n twintig Belgische ondernemingen zullen aanwezig zijn. Bekende namen uit de Belgische IT sector zijn onder andere Smartdoc, LetterGen, Mobylla, Engagor en OpenERP.

 

CeBIT HannoverDit jaar zal het voor Belgische ondernemingen extra aantrekkelijk zijn om naar Duitsland af te reizen. Waar de beurs de afgelopen jaren zich vooral op consumenten heeft gericht, draait het vanaf dit jaar weer voornamelijk om de zakelijke wereld. Wellicht ondervond de beurs teveel concurrentie van andere evenementen voor consumenten zoals het Mobile World Congress en de Consumer Electronics Show.

Net zoals ieder jaar is er ook een speciaal thema. Dit jaar draait het thema om "Datability", een samensmelting van de termen data en ability. De beurs wordt opgedeeld in 8 onderdelen zoals veiligheid, communicatie en datacenters. Afhankelijk van de diensten die een onderneming aanbiedt worden de exposanten verdeeld over deze 8 onderdelen.

De beurs zal op 10 maart worden geopend door Angela Merkel en David Cameron. De Britse premier is aanwezig aangezien de beurs dit jaar in samenwerking met Groot-Brittannië wordt georganiseerd.
Actions: E-mail | Permalink |