Fixed Price Projects          Flexibele IT oplossingen

Software op maat              Web Applications

Bit Consultancy biedt voor u de oplossing


Als u meer eisen stelt aan uw website, dan kan het voorkomen dat de huidige software op de markt niet compleet genoeg is voor u wensen. Dat is geen probleem want Bit Consultancy biedt de mogelijkheid om voor u software voor uw website te ontwikkelen dat naadloos aansluit bij uw wensen.

web applicationsWeb applicaties zijn net als normale applicaties programma's met het voordeel dat deze apps op een webserver draaien en niet op iedere computer die de app wilt gebruiken geïnstalleerd hoeft te worden. Hierdoor is de app overal en vanaf elke computer met een moderne browser beschikbaar.

Het laten ontwikkelen van een web applicatie is vaak efficiënter dan een normale app omdat de webapp gebruik maakt van één centrale webserver voor alle data en back-ups. Daarom is de webapp ook vaak sneller te realiseren. Een ander voordeel is dat u als gebruiker maar één licentie (of zelfs geen) nodig heeft terwijl met normale apps u vaak per computer een licentie moet aanschaffen.

Bit Consultancy is uw expert in het ontwikkelen van custom-built .NET webapps

Bit Consultancy heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van custom-built webapps. Voordat wij beginnen met het bouwen van uw eigen webapp, bespreken we alles van te voren eerst goed met u door om zodat uw wensen voorop komen te staan. Het is voor ons dan ook uitermate belangrijk dat alle eisen die u aan uw webapp stelt uiteindelijk gerealiseerd worden met het eindproduct.

ROI is belangrijk

Uw applicatie betaalt zichzelf terug!

Dat is de basisregel van onze projecten.

We ontwikkelen uw systeem omdat we overtuigt zijn in uw ROI (Return Of Investement).

Of uw nieuwe systeem brengt u geld op omwille van de tijdswinst die u ermee maakt, of omwille van het vergroten van de omzet op uw verkopen, ...

 

 1. Minder onderhoud en eenvoudig back-ups maken
  Het laten ontwikkelen van een webapp is vaak efficiënter dan een normale app omdat de webapp gebruik maakt van één centrale webserver voor alle data en back-ups.  Omwille van performantie redenen kan er gekozen worden voor meerdere servers, maar deze blijven dan toch op een centrale plaats gelokaliseerd.
 2. Sneller en goedkoper om te programmeren
  Een web applicatie is vaak sneller te realiseren omdat er minder haken- en ogen aan het programmeren zitten dan in het geval van reguliere applicaties die los van het web staan.  
  Een web browser heeft over hete algemeen minder mogelijkheden dan een desktop applicatie, die mits de correcte permissies heel uw pc kan benaderen en veranderen.
 3. Slechts éénmaal licentie kosten
  Een ander voordeel is dat u maar één licentie (of dikwijls zelfs geen) nodig heeft terwijl met normale desktop application u vaak per computer een licentie moet aanschaffen.
 4. Altijd en overal beschikbaar
  Webapps zijn net als normale applicaties programma's met het voordeel dat deze apps op een webserver draaien en niet op iedere computer die de app wilt gebruiken geïnstalleerd hoeft te worden. Overal waar er internet is, is uw web applicatie.
 5. Onafhankelijk van besturingssysteem
  Of u nou MacOS, iOS, Android, Windows Phone, Windows 8, Linux of een ander besturingssysteem gebruikt, een webapp is overal en vanaf elke computer met een moderne browser beschikbaar.
 6. Juiste techniek voor juiste doeleinde
  Webapps zijn uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. Wij bekijken van te voren of uw doel past bij de mogelijkheden van een webapp. Alle webapps van Bit Consultancy worden geschreven in het Microsoft .Net™ framework.
 7. Bit Consultancy is uw expert in het ontwikkelen van .NET webapps
  Bit Consultancy heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van custom-built webapps. We beginnen dus niet vanaf nul, uw project is al begonnen voor de requirements bekend zijn. Wij gebruiken het portaal van DNN (Beste CMS op het Microsoft platform) als basis van de web applicaties. Het beheren van rollen, gebruikers, pagina’s zit al in dit portaal en hoeft dus niet opnieuw uitgevonden te worden. DNN leent zich ook uitstekend tot het uitbreiden met software op maat, welke dus naadloos in uw website geïntegreerd wordt.
 8. Wij werken prijsbewust
  Doordat we steeds van een bestaand platform vertrekken, moeten we ons alleen concentreren op de echte business logica. Dit zorgt voor een snellere doorlooptijd van het project en dus ook een goedkopere EN stabielere oplossing voor uw bedrijf.