Fixed Price Projects          Flexibele IT oplossingen

Software op maat              Web Applications

Als u wellicht een klein beetje bekend bent met het ontwikkelen van websites, dan zal de term .NET u bekend in de oren klinken. .NET is een platform voor ontwikkelaars ontworpen door Microsoft waarmee websites, apps en webapps geschreven kunnen worden. Omdat alle software van Microsoft zelf gebaseerd is op .NET is het eenvoudig om apps die geschreven zijn in .NET te koppelen met diverse Microsoft programma’s. Via .NET webapps is het mogelijk om overal ter plekke belangrijke informatie te raadplegen en te wijzigen.

microsoft.net.NET is een compleet platform, het omvat:.NET servers, Microsoft apps, het Windows besturingssysteem zelf en eigen geschreven apps en webapps. Al deze zaken maken deel uit van een .NET infrastructuur. 

 

.NET is een verzameling van bibliotheken met reeds voorgeprogrammeerde standaard acties die beschikbaar zijn op elke Windows computer.  Het is een object ge-oriënteerde programmeertaal met de beste editor ooit (Visual Studio).  Het is een systeem dat loopt in een geconditioneerde en gecontroleerde omgeving zodat het onderhoud van de programmatuur eenvoudiger wordt omdat .NET reeds veel voor u uitvoert.  (Bijvoorbeeld het behandelen van onverwachte fouten) 

BIT Consultancy helpt u met het maken van .NET software

BIT Consultancy is uw adviseur op het gebied van Microsoft .NET. Wij kunnen uw bedrijf helpen met het optimaal implementeren van .NET software en andere gerelateerde zaken. Onze specialisten hebben een brede kennis over alles wat met .NET te maken heeft.
Wij kijken specifiek wat binnen uw bedrijf past en aansluit op uw bestedingsruimte. 

Onze adviseurs maken gebruik van een projectmatige aanpak voor onze projecten waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft. Niet voor niets hebben wij inmiddels een sterke reputatie opgebouwd.

Wist u dat

U kunt programmeren in verschillende programmeer talen binnen het .NET framework?

De meest gebruikte zijn VB.NET (Visual Basic) en C# (C++ ++), maar er zijn ook andere zoals: COBOL, Perl , Eiffel, Python, Pascal, Mercury, Mondrian, Oberon, Salford FTN95 (Fortran), SmallTalk, Standard ML, Dyalog APL