Fixed Price Projects          Flexibele IT oplossingen

Software op maat              Web Applications

De ideale partner voor het aanvullen van uw IT resourcesWij komen graag ter plaatse op uw bedrijf en integreren naadloos in uw bestaand team. Als technisch IT consultant programmeren we zowel uw .NET applicaties als uw eigen gemaakte SAP programmatuur.

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat een inwerkperiode niet noodzakelijk is, u kunt rekenen op een productiviteit vanaf dag één.

Of het nu een Nederlandstalig, Franstalig of Engelstalig team is, u vindt bij ons de perfecte match om uw IT resource tekorten aan te vullen. Onze gedrevenheid in wat we doen maakt ons de ideale partner om uw projecten mee af te werken. We volgen ook jaarlijks één of meerdere opleidingen die ons helpen in het uitoefenen van onze job, we investeren veel tijd en energie in het uitvissen van nieuwe zaken zodat op het moment dat u er nood aan heeft, we deze kennis kunnen gebruiken om u een oplossing aan te reiken die u verder helpt met het uitvoeren van uw bedrijfsactiviteiten.

Als echte teamspeler delen we ook graag onze kennis en oplossingen met u.  Regelmatig wordt ook onze blog bijgewerkt om via die weg oplossingen die we “on the job” vinden kunnen delen met u.

We zullen u ook nooit nodeloos op kosten jagen: als we een goedkoper alternatief vinden voor wat u zoekt, dan gaan we het niet nalaten om u dit te melden, zelfs al betekent dit dat u onze diensten niet verder nodig heeft. Wij staan altijd klaar om u te helpen bij het zoeken naar uw IT oplossingen.

Conclusie:
Bij ons is elke klant een tevreden klant, we focussen ons op de oplossing van uw probleem en de manier waarop u dit gerealiseerd wil zien.

Kennis overzicht

  • SAP ABAP4 gecertificeerd: we werkten reeds in verschillende SAP modules (MM/WM/SD/PP/HR) waar we alle aspecten van ABAP hebben kunnen gebruiken.
  • Microsoft .NET: we zijn bijna 10 jaar bezig met het maken van applicaties in Visual Basic en C# en we leren nog elke dag nieuwe zaken.
  • SAP DotNetConnector: we zijn al even lang bezig met het verbinden van gebruiksvriendelijk .NET websites met het robuuste backend SAP systeem.
  • Microsoft SQL: de basis voor een .NET website als u volledig binnen het Microsoft aanbod wil blijven. We begonnen met versie 2000, weken nu nog veel met SQL 2005 en na onze vervolmakingscursus SQL 2008 ook weer bij met de laatste technologie.